Dobite ponudu:

+381 62 177-96-39
Viber WhatsApp

0Korpa

Gree brend

Kompanija Gree Electric Appliances, osnovana 1991. godine, je najveći svetski proizvođač uređaja za klimatizaciju.

Stalnim ulaganjem u razvoj i obuku zaposlenih Gree je razvio preko 50.000 patenata i postao uzor mnogim svetskim kompanijama koje uspešno razvijaju inovativne i energetski efikasne proizvode.

U kompaniji Gree zaposleno je 100.000 radnika, sa preko 8.000 inženjera, u 14 proizvodnih baza širom sveta sa godišnjom proizvodnjom od 60 miliona stambenih klima uređaja i 7 miliona komercijalnih uređaja za klimatizaciju. Proizvodi su podeljeni u 20 kategorija, 400 serija i preko 7.000 modela.

Više od 300 miliona zadovoljnih korisnika na svetu u više od 200 regija.

Gree je uspostavio 926 sertifikovanih laboratorija da bi osigurao pouzdanosti i vrhunski kvatiteta proizvoda.

Ekonomičnost i efikasnost

Na svim inverter klima uređajima primenjena je savremena DC inverter tehnologijia G10, koja se odlikuje radom dvostepenog kompresora na ultraniskim frekvencijama, preciznom kontrolom, tihim radom, radom na niskim temperaturama (posebno važna karakteristika za režim grejanja), visokom pouzdanošću, korišćenjem ekološki prihvatljivog rashladnog sredstva, što obezbeđuje visoku efikasnost rada, uštedu energije i novca uz maksimalan komfor.

Tehnologija po meri čoveka

Gree Electric Appliances je 2011. godine, osmislio i patentirao Tehnologiju 1Hz, postavljajući nove granice u tehnološkom razvoju proizvoda. Primenom inovativne tehnologije kroz rad uređaja u rasponu od 1Hz, obezbedio je savršen automatski balans radnih perfomansi pri izmenama temperature, brzine, čujnosti, tako da korisnik ima konstantan osećaj prijatnosti bez obzira na promene u režmu rada uređaja.

 

Dobite ponudu

    Da biste dobili ponudu za klime GREE, napišite zahtev e-poštom:

    E-mail: