Dobite ponudu:

+381 62 177-96-39
Viber WhatsApp

0Korpa

GREE GMV-VSDR8PH / A-S

GREE GMV-VSDR8PH / A-S
Cena: na upit
Dobite ponudu Kupiti Uporediti
GREE

Dovodno-izduvne ventilacione jedinice sa izmenjivacem toplote GMV-VSDR8PH / A-S prijatnog izgleda, koji se odlikuje prisustvom izdrzljivog kompaktnog kucista i niskim nivoom buke. Ovaj uredjaj ce zadovoljiti prisustvo vazdusnih filtera za ciscenje dovodnog vazduha od zagadjenja. Jedinica za oporavak obezbedjuje istovremenu razmenu latentne i osetljive toplote, sto vam omogucava da istovremeno kontrolisete temperaturu i vlaznost. Karakteristike i prednosti:

Visece kompaktne klima komore sa izmenjivacem toplote i integrisanim dodatnim izmenjivacem toplote, koje je razvio Gree. Asortiman modela porodice ukljucuje jedinice sa kapacitetom od 500, 800 i 1000 kubnih metara / sat. Idealno resenje za problem ventilacije prostorija, kao i znacajne ustede energije. Instalacije su napravljene u izdrzljivom kucistu od pocinkovanog celika, koje ima gust sloj zvucne izolacije. Takodje, uredjaji su opremljeni filterima za ciscenje ulaznog i izlaznog vazduha. Rekuperacijom toplote moze se ustedeti do 70% energije koja se koristi za grejanje prostora.

Karakteristike

SideKina
ProizvodjacKina
Protok vazduha m³h800
Maksimalan kapacitet, kW0,44
OporavakIma
Tip izmenjivaca toploteLamelarni
Maksimalna efikasnost izmenjivaca toplote,%70
MenadzmentElectronic
FilteriG4
Nivo buke (priliv), dBa59
Nivo buke (hauba), dBa59
Napajanje, V220
Dimenzije (VkSkD), mm390х1185х1800
Visina, cm39
Sirina, vidi118,5
Dubina, cm180
Tezina (kg180
Garancija1 godina

GREE GMV-VSDR8PH / A-S predlažemo da kupite sa instalacijom, zvaničnom garancijom i ponudom daljeg održavanja. Konsultacije o klima uređajima i drugoj klimatskoj opremi GREE možete dobiti pozivom na +381 62 177-96-39 . Model GREE GMV-VSDR8PH / A-S je divan izbor sa mogućnošću da dobijete individualni popust zvaničnog distributera u Srbiji, kontaktirajte nas.

Dobite ponudu

    Da biste dobili ponudu za klime GREE, napišite zahtev e-poštom:

    E-mail: